.

Expoziție personală de pictură „REVERBERAȚII”, a artistei  MIOARA-ROXANA BUTA, la Gelria FORMA Deva

Consiliul Județean Hunedoara și DGAMPT Hunedoara vă invită la deschiderea expoziției personale de pictură „REVERBERAȚII”, a artistei  MIOARA-ROXANA BUTA, ce va avea loc luni, 27 noiembrie 2023, la Galeria Națională de Artă „FORMA” din Deva, începând cu ora 17.00.

 „Pictează precum respiră, dintr-o pornire naturală şi necesară, fără infatuare, sau vreun imbold veleitar. Toate acestea sunt vizibile în frumuseţea, când irizată de tente şi pensulaţii vaporoase ori transparente, când învolburată de tonalităţi grave şi neguroase a cerurilor din peisajele sale, ilustrând anotimpurile anului şi, fireşte, şi ale vârstelor şi stărilor lăuntrice pe care Roxana Buta le sugerează în toată poetica sa coloristică, cu o persistentă undă de lirism şi candoare a rostirii sale plastice.”

Spunea regretatul critic de artă Corneliu Antim despre artistă.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 27 noiembrie – 15 decembrie 2023, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

„REVERBERAȚII” este o expoziție organizată de Consiliul Județean Hunedoara și DGAMPT Hunedoara, în parteneriat cu Filiala Deva a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

 

Vă așteptăm cu drag!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate