.

Expoziție de fotografie intitulată „FOTO prospecțiuni”, la Orăştie

Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, prin intermediul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie și în colaborare cu Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni, vă invită joi, 27 ianuarie 2022, începând cu ora 17.00, să participați la vernisajul expoziției de fotografie intitulată „FOTO prospecțiuni”.

Evenimentul se va desfășura în spațiul special, destinat unor astfel de evenimente, din clădirea fostei Sinagogi din Municipiul Orăștie, situat pe Strada Cetății, numărul 1, și va beneficia de patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România.

Vor fi expuse zeci de fotografii de mari dimensiuni. Exponatele sunt o selecție de imagini participante și premiate la diverse expoziții: Saloanele de iarnă organizate de Muzeul Civilizației Dacice și Romane împreună cu Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni:Ipostaze informale (2017), FOTOnarațiuni (2018), Obiectiv/Subiectiv (2019), FotoART Pandemica (2020) și DECLINĂRI Fotografice (2021).

Vă așteptăm cu drag!                   

Secția de Marketing  și Relaţii cu Publicul

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate