.

EURES: 200 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania

Firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania oferă 50 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, nectarine, afine etc.

Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor (căpșuni, nectarine, afine, etc.

 Cerințe: programul de lucru: 8,00 – 15,00; pauza de masă: o jumătate de oră;

 Limba străină: nu se solicită

 Salariu: 38 euro net net/zi

 Beneficii și alte condiții:cazare contracost: 40 euro/luna; transportul (dus) va fi plătit de lucrător, iar transportul (de reîntoarcere) va fi plătit de companie (la terminarea contractului)

 Durată contract: 20 februarie 2019 – 20 iunie 2019

 Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Hunedoara, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara,  pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală “apt pentru muncă”.

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

 Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.02.2019.

***

De asemenea, Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.)

Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.), curățat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi și caserole;

Cerințe: sunt oferite 150 locuri de muncă după cum urmează: 100-femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit; 50 – bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști;

Limba straină: nu se solicită

Salariu:6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică)

Beneficii și alte condiții:transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).

Durată contract: aprilie – septembrie 2019 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Hunedoara, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES,  din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara,  pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală “apt pentru muncă”.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01.04.2019.

Data și locația bursei se va comunica la o dată ulterioară.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate