.

Elevii din Orăştie au aflat despre istoria de 100 de ani a Jandarmeriei Române

Activităţile prilejuite de aniversarea a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române şi Sărbătorirea a 100 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române în judeţul Hunedoara au continuat şi marţi, 02 aprilie 2019, la Sala Astra din municipiul Orăştie.

Jandarmii hunedoreni le-au prezent celor 200 de elevi aflaţi la activitate istoria de 100 de ani a Jandarmeriei Române în judeţul Hunedoara, ţinute şi costume de epocă, precum şi ţinute actuale confecţionate la nivelul Armei.

Elevii au vizionat şi filmul ,,Pentru eroi care ne-au lăsat o ţară, având totodată posibilitatea de a afla care sunt ofertele de şcolarizare specifice instituţiei noastre, precum şi aspecte generale cu privire la recrutarea candidaţilor.

Activitatea s-a încheiat cu prezentarea materialelor, mijloacelor şi a tehnicii din dotare folosite de jandarmi în executarea activităţilor zilnice.

La activitate au mai participat şi primarul municipiului Orăştie, domnul Ovidiu Laurenţiu BĂLAN, primul-adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Decebal” Hunedoara, domnul colonel Marius IOSIF, jandarmi hunedoreni, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor publice cu care există relaţii de colaborare sau cooperare.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate