.

Echipa naţională de minifotbal a României a câştigat trofeul Cupei Mondiale

Duminica 26.11.2023, in pauza meciului de liga a II-a dintre Corvinul Hunedoara si CSC Șelimbăr, disputat pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara, a fost prezentat trofeul Cupei Mondiale de Minifotbal, câștigat de echipa națională a României de minifotbal in 04.11.2023, in Emiratele Arabe Unite, in compania naționalei Kazahstanului.

Acest trofeu a fost adus la Hunedoara, de doi campioni mondiali prin secretarul general al Federației Române de Minifotbal, domnul Attila Takacs, originar din Hunedoara si de căpitanul acestei naționale, domnul Mircea Popa din Sibiu.

Drumul Cupei Mondiale prin Romania va opri si la Deva, la Baza Sportiva Realsport unde, de la ora 16:00, cei doi protagonisti au tinut o scurta conferinta de presa pentru reprezentantii media si pentru cei care doresc sa auda poveste acestui parcurs epic.

Cu aceasta ocazie cei prezenti au avut  ocazia sa vada si sa se pozeze cu trofeul, medaliile si tricoul de campion mondial expus.

Pentru toata echipa națională de minifotbal, dar si pentru staff-ul acesteia, sacrificiul, munca pana la epuizare, dar si încrederea in sine, sunt stări de fapt obișnuite.

Nu este deloc întâmplătoare câștigarea acestui trofeu. Mulți dintre cei care admiră această izbândă știu foarte puțin, de fapt, de câte ori am început un lucru si nu a ieșit, apoi iarăși am luat-o de la capăt cu aceeași încredere, păstrându-ne de fiecare dată speranța, că va veni o zi când vom fi cei mai buni din lume. Această zi a fost 04.11.2023.

Naționala de minifotbal a României a participat la toate campionatele europene, câștigând, de-altfel, șase titluri continentale, doua locuri doi la campionatele Europene, doua locuri trei la Campionatul Mondial si in 2023 obtine primul titlu Mondial, o incununare al acestui sport dar si a sportului romanesc.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate