.

Dorin Ioan Mocan- candidat independent pentru Primăria Simeria

Mulți analiști politici spun că anul 2024 va fi un an al independenților, fapt certificat de intenția de a se lansa în competiție electorală candidați care se sprijină doar pe susținerea electoralului.
Astfel, un asemenea fapt l-am consemnat la Simeria unde Dorin Ioan Mocan și-a anunțat intenția de a candida la funcția de Primar al Ora­șului Simeria.
Evenimentul inedit desfă­șurat sâmbătă, 16 martie, la Casa de Cultură din localitate, a adunat peste 300 de simerieni, un fapt rar întâlnit la lansarea unui candidat independent pentru o funcție de Primar în Orașul Simeria.

Dorin Ioan Mocan este o personalitate a zonei, un om care a reușit în viața profe­sională. În prezent, este directorul unei mari companii pe zona de vest în domeniul energetic, iar în domeniul privat are câteva activități de succes. Este soț şi tată devotat, dar și un om implicat în viața economico-socială, în prezent fiind Consilier Local. El reprezintă o mare speranță a locuitorilor Simeriei pentru a așeza localitatea pe un trend ascendent de dezvoltare economico-socială.
Momentul întâlnirii de sâmbătă cu locuitorii Simeriei a reprezentat un prilej de a-și face cunoscute câteva dintre obiectivele programului său în domeniul economic, social, cultural, sportiv etc.
Într-o notă de eleganță dar totodată punctuală a făcut referință la cei care au în Simeria doar o casă de tran­zit, pe care nu-i prea dor pro­blemele și suferințele si­me­rie­nilor, problemele U.A.T Simeria- vezi cazul Emil Rișteiu și Iulius Bedea.
” Cred că este momentul să punem bazele unei adminis­trații serioase care să rezolve problemele oamenilor, o administrație transparentă și performantă, care să asigure un alt viitor cetățenilor din zona” a mai spus printre altele Dorin Ioan Mocan.


De asemenea cei prezenți văd în candidatura la primăria Simeria a lui Dorin Ioan Mocan nu numai o binefacere având în vedere onestitatea, experiența cu oamenii cât și spiritul său deschis și inovator pentru a pune pe harta României Simeria pe un loc ce i se cuvine.
Dorin Ioan Mocan este susținut în acest demers de către oameni de afaceri din localitate, asociații culturale și sportive, persoane independente dar și de către partidul LIDER, de candidați independenți între care pri­mul care și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Local Simeria este Adam Mihai Alexandru, un tânăr care promite mult în domeniul politic și administrativ.

 

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate