.

Doi deveni, agresor şi complice, reţinuţi pentru acte de violenţă

Reţinuţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe  și tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv pentru de complicitate la comiterea acestor infracțiuni.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, față de doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani şi altul de 24 de ani, ambii din municipiul Deva, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe  și tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv de complicitate la comiterea infracțiunilor menționate (în cazul tânărului de 24 de ani.)

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul de 22 de ani, în seara zilei de 07.04.2019, în jurul orei  20:00, a aplicat mai multe lovituri unui alt tânăr, din Deva, în vârstă tot de 22 de ani, cu care s-a întâlnit în apropierea parcării fostei cabane Bejan, din Deva.

În timpul comiterii faptelor, complicele în vârstă de 24 de ani a amenințat martorii prezenți în zonă, pentru a nu interveni în favoarea victimei. În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalului Judeţean din Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri – agresorul şi complicele său – au fost reţinuţi de poliţişti şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara. Aceştia urmează a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate