.

DEVA: Închideri și restricții de circulație pentru desfășurarea festivităților și a paradei militare de Ziua Națională a României

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința cetățenilor restricțiile și închiderile de circulație care vor avea loc vineri, 1 Decembrie 2023, ca urmare a desfășurării evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României.

 

Astfel, în data de 1 Decembrie 2023, între orele 8:00 – 13:30, în municipiul Deva, pe strada Lucian Blaga, tronsonul cuprins între intersecția cu Piața Unirii și strada Aurel Vlaicu, pe strada Aurel Vlaicu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Izvorului și strada 1 Decembrie 1918 și pe strada Avram Iancu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 și Bulevardul Decebal, circulația rutieră va fi închisă.

Se interzice accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a manifestărilor, dinspre străzile adiacente străzilor Aurel Vlaicu și Avram Iancu.

Totodată, organizatorii îi roagă pe cetățeni să nu parcheze autovehiculele pe acest sector de drum, pe perioada desfășurării manifestărilor publice și a paradei, în intervalul orar menționat mai sus. În cazul în care situația o va impune, autovehiculele parcate pe carosabil vor fi ridicate și relocate de către Biroul de Ridicări Vehicule împreună cu Direcția Poliția Locală Deva.

Primăria Municipiului Deva face apel la toţi participanţii la traficul rutier să dea dovadă de înţelegere şi să folosească rute ocolitoare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate