.

Delegație a Consiliului Județean Hunedoara în Republica Moldova

La invitația președintelui Consiliului Raional Strășeni, Mihail Popa, o delegație a Consiliului Județean Hunedoara va fi prezentă în Republica Moldova în perioada 28 februarie – 04 martie 2019.

Din delegația condusă de președintele CJ Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, fac parte vicepreședintele Daniel Andronache și administratorul public Costel Avram. Reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara și ai Consiliului Raional Strășeni vor semna un Acord de colaborare în vederea derulării în comun a unor acțiuni culturale și schimburi de experiență. În programul vizitei mai este cuprinsă o întâlnire cu președinții consiliilor județene înfrățite cu Raionul Strășeni, precum și participarea la Festivalul Național al Mărțișorului, o sărbătoare importantă a Republicii Moldova.

Președintele Consiliului Raional Strășeni, Mihail Popa, a fost prezent la începutul anului 2019 în județul Hunedoara, împreună cu doi primari de comună din raionul pe care îl conduce. Vizita de la începutul lunii ianuarie a cuprins semnarea unui Acord de colaborare între comuna Luncoiu de Jos și comuna Greblești din Raionul Strășeni și o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate