.

DAS Deva a semnat contractul de întreținere a centralelor termice de la Adăpostul de urgență pe timp de noapte

Direcția de Asistență Socială Deva a semnat, miercuri, 22 martie 2023, contractul pentru furnizarea serviciilor de întreținere și reparații (mentenanță lunară) a celor două centrale termice din incinta imobilului în care funcționează serviciul social Adăpostul de urgență pe timp de noapte Deva, situat pe strada Nicolae Grigorescu, nr. 8 Bis, aflat în administrarea DAS Deva.

Scopul prestării serviciilor îl reprezintă asigurarea funcționării optime a centralelor, prin achiziționarea și înlocuirea pieselor defecte.

Valoarea contractului: 15.000 lei (fără TVA), sub formă de abonament lunar (1.875 lei/lună, fără TVA). Prețul contractului nu va suferi modificări sau ajustări și va fi suportat de la bugetul local al Municipiului Deva.

Durata contractului: 8 luni, începând cu data de 1 mai 2023 până la 31 decembrie 2023, cu posibilitatea de prelungire pe o perioadă de maximum 4 luni (în intervalul ianuarie – aprilie 2024), fără modificarea prețului.

Serviciile de mentenanță vor fi prestate de S.C. „Everest Instal” S.R.L. Hunedoara.

Adăpostul de urgență pe timp de noapte Deva este un serviciu social destinat, în primul rând, persoanelor fără adăpost din municipiul Deva. Centrul dispune de 10 dormitoare (30 de locuri), sală de mese, bucătărie, oficiu, spațiu pentru depozitarea alimentelor, spații igienico-sanitare, spălătorie, călcătorie și uscătorie, cameră de deparazitare, camere de carantină, mobilier și echipamente necesare funcționării în bune condiții.

În luna februarie 2023, Adăpostul de urgență pe timp de noapte Deva a găzduit un număr total de 27 de persoane, potrivit reprezentanților Biroului Responsabil de Domeniul Serviciilor Sociale.

Direcția de Asistență Socială Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate