.

„Dăruiește Lumină” și 500.000 kWh energie donați de E.ON Energie România vor ajunge la patru instituții sociale

  • Energia va fi donată prin intermediul utilizatorilor platformelor social media care, prin fiecare apreciere sau redistribuire a unei postări, vor aduce câte 100 kWh energie instituției alese;
  • Începând din 2015, E.ON a donat, cu ajutorul românilor, 3.250.000 kWh energie către 75 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe;

Un gest mic pentru tine, o bucurie mare pentru cei aflați în nevoie! Acesta este îndemnul pe care E.ON Energie România îl adresează românilor de pe platformele social media, dornici de fapte bune, care pot să se implice și să direcționezeîmpreună 500.000 kWh de energie, cantitate donată de companie către patru instituții sociale în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”.

Ajunsă la ediția a XI-a, campania se va desfășura în perioada 26 aprilie – 7 mai și își propune să susțină instituții sociale care educă sau îngrijesc tineri orfani sau cu nevoi speciale: SOS Satele Copiilor Cisnădie,Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Primăvara” Reșița, Școala Gimnazială Specială „Maria Montessori”Bacău și Școala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca.

 Poveștile acestora vor fi făcute cunoscute de către ambasadorii campaniei:Mihai Morar, Andreea Remețan, Lucian Mîndruță și Bob Rădulescu.

 Fiecare comentariu de încurajare, apreciere sau redistribuire a poveștilor spuse de către aceștia pe paginile proprii și paginile „Dăruiește Lumină” de Facebook,Instagram și TikTok echivalează cu 100 kWh, energie care va fi donată instituției alese, fără ca pe utilizator să îl coste ceva. Un utilizator poate oferi „lumină” unuia sau mai multor beneficiari ai campaniei.

În funcţie de opţiunile exprimate de românii implicaţi, cantitățile de energie vor fi distribuite către beneficiari, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.

Campania nu înseamnă doar o donație din partea companiei. Este, de fapt, o invitație lasolidaritate, la empatie și la implicare activă în construirea unei comunități mai dispusă să îi ajute pe cei care au nevoie. Este o demonstrație a puterii binelui și a capacității noastre de a face diferență pozitivă în viața celor din jur. Și, de nouă ani de când există„Dăruiește Lumină”, zeci de mii de români ni s-au alăturat în comunitatea faptelor bune, dăruind energie și bucurie semenilor noștri”,afirmăClaudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

 Începând cu anul 2015 și până în prezent, E.ON a oferit, prin intermediul campaniei „Dăruieşte Lumină”, peste 3.250.000 kWh energie pentru 75 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.

De la intrarea pe piaţa de energie din România, E.ON a susţinut cu peste 20 de  milioane de euro numeroase proiectede responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative fiind de aproximativ 600.000.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate