.

Cyber 2.0 Warriors a obţinut locul 3 la BRD FIRST Tech Challenge Timişoara

Suntem fericiți ! Am obținut locul 3 la secțiunea THINK a Campionatului Regional de Calificare BRD FIRST Tech Challenge de la Timișoara si vom participa la campionatul național de la București.

Munca și efortul susținut al echipei noastre au fost răsplătite.
Îi rog pe colegii mei, din echipa Cyber 2.0 Warriors să ne spună ce a însemnat pentru ei acest concurs și ce reprezintă premiul obținut:

Andreea Nicola: Regio­nala de la Timișoara m-a surprins într-un mod plăcut. A creat, prin meciuri, galerie și prin oamenii deschiși și prie­tenoși pe care i-am întâlnit, o energie pozitivă, care încă se păstrează și ne motivează să muncim mai mult, mai bine în armonie.

Florin Suciu: Consider că experiența de la Timișoara a fost una interesantă, deoarece ne-a ajutat să fim mai puternici și mai siguri pe noi. În această etapă am trecut împreună cu echipa, prin emoții puternice și sper ca pe viitor să reușim să le controlăm.

Mirel Nechifor: Am trăit o experiență minunată în ca­drul Regionalelor de la Timi­șoara a competiției FIRST unde am întâlnit persoane interesante și mulți prieteni.
Premiul Think pentru sistemele robotului ne-a bucurat nespus, confirmând că pasiu­nea pentru robotică a dovedit capacitatea noastră.

Daria Catrinoiu: Regio­nalele mi-au lăsat o impresie foarte plăcută și m-au motivat să muncesc mai mult pentru etapele următoare. Atmosfera de concurs și stresul la care am fost supusi ne-au unit si ne-au facut să ne întelegem calitățile și să ne testăm eficiența. Sunt fericită că am realizat importanța concursului și nu am stat acasă să pierd vremea sau să ies în oraș cu prietenii. Am decis să mă înscriu în clubul de robotică, să-mi ocum în alt mod timpul liber, dedicându-l însușirii unor lucruri uimitoare pe care as fi putut să nu le cunosc. Regret, faptul că nu mi-am descoperit mai devreme această pasiune. Până la campionatul național o să mă straduiesc împreună cu colegii mei, să îmbunătățim performanțele robotului, să câștigam eficiență și să perfecționăm engineering notebook-ul.

Beatrice Cîmpean: Consider că concursul regional de la Timișoara a fost o experiență deosebită ce ne-a întărit spiritual de echipă, oferindu-ne oportunitatea să ne cunoaștem atât punctele forte cât și slabiciunile. Totodată cele 6 meciuri jucate au constituit antrenamentul perfect pentru driver-ii noștri punându-i uneori în dificultate, chiar la o mișcare distanță de penalizare, însă oferindu-le moment de trăiri intense, cu multa adrenalină, sub presiunea concursului.

Izabela Opincariu: În acest weekend am trăit o experiență unică, am experimentat spiritul competiției împreună cu echipa. Am trecut prin toate stările posibile, dar am fost mereu aproape și ne-am susținut reciproc. Am învățat din propriile greșeli și ne-am bucurat pentru reușite .Suntem fericiți că ne-am ca­lificat în etapa următoare a concursului și suntem mai nerăbdători ca niciodată să ne punem în valoare calitățile.

Marius Lăpădat : Con­cursul regional de la Timi­șoara mi-a lăsat o impresie foarte buna, pentru că atât arbitrii, cât și membrii echipelor participante au fost foarte prietenoşi. Evenimentul a fost bine organizat și moderat neexistând sincope în desfășurarea meciurilor pe parcursul celor 3 zile ale competiției.

Sanda Mura: Pentru mine regionala a fost o experienţă unică, datorită faptului că am împlinit 18 ani în cea de-a doua zi a competiției, deci mi-am petrecut “majoratul” alături de roboţi, mentori, colegii mei care mi-au facut o surpriză foarte plăcută. Toţi membrii echipelor participante au fost foarte drăguţi, iar întreaga atmosfera a fost însoțită de spiritul FIRST. Mi-am făcut câțiva prieteni și am întâlnit o prietenă veche. M-a impresionat faptul că la un moment dat la robotul nostru lucra un mecanic din echipa noastră și alţi 3 mecanici din alte echipe. Am fost și eu o dată coach într-un meci, iar emoțiile pe care le-am avut au fost unice. Am câștigat 4 meciuri din 6, ceea ce cred că e destul de bine, în opinia mea (am fi putut face și mai bine dacă driverii ar fi reușit să-și controleze mai bine emoțiile. La finalul meciu­rilor de calificare, echipa noastra, Cyber 2.0 Warriors a fost pe locul 12. De asemenea, sunt foarte mândră de cei care au lucrat la caiet, au facut o trea­bă foarte bună încat am câştigat premiul “Think Award – 3rd place” Acest premiu ne-a asigurat și un loc în finală, iar faptul că ne-am calificat la etapa națională a reprezentat un super cadou pentru mine cu ocazia majoratului. În concluzie, regionala de la Timi­şoara a fost o experiență minunată în care cred ca ne-am apropiat mult ca echipă și am învățat lucruri importante atât despre robot și ce trebuie îmbunătățit la el, cât și despre munca în echipă.

Cătălin Hălmagiu: Pentru mine etapa regională de la Timișoara a reprezentat un prilej de învățare, deoarece în acestă situație au fost testate toate limitele echipei noastre. Am observat roadele muncii noastre, dar și lucrurile pe care trebuie să le modificăm pentru a avea un robot mai eficient. Cea mai plăcută împrejurare a acestei etape a competiției a fost ocazia de a colabora cu mulți oameni cu interese comune, dar una dintre cele mai grele situații prin care am trecut a fost trecerea peste diferențele de opinie ale membrilor echipei și rezol­varea lor într-un mod pașnic. Această experiență a fost în totalitate benefică pentru echipa noastră, dar de asemenea am învățat ce înseamnă competiția la nivel ridicat.

“Participarea la etapa regională a concursului BRD First Tech Chalenge a fost o experiență unică, atât pentru mine, cât și pentru colegii mei. În urma acesteia am realizat faptul că suntem o echipă unită, în ciuda neînțelegerilor ce se ivesc uneori. De asemenea, avan­sa­rea în următoarea etapă a competiției ne oferă ocazia să fim mai perseverenți și mai determinați, deoarece dorim să ajungem cât mai sus în clasament. Totodată, câștigarea premiului 3 la secțiunea THINK AWARD, ne-a determinat să avem o viziune mai amplă asupra caietului tehnic și să îl îmbunătățim, deoarece dorim ca pe viitor, la etapa națională, să ajungem pe po­dium. În același timp, vreau să îi felicit pe toți cei implicați și mi-aș dori ca în viitor să crească numărul participanților semnificativ”, a declarat şi Alexandra Tarod, reporter junior, partici­pant în cadrul echipei Cyber 2.0 Warriors, al clubului CND Robotics.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate