.

Cupa Retezat la taekwon-do, o reușită

Peste 150 de sportivi, de la 8 cluburi din țară, s-au întrecut la “Cupa Retezat” la disciplina Taekwon-do ITF, com­petiție aflată la cea de-a doua ediție, care a fost organizată de Federația Ro­mână de Taekwon-do ITF în colaborare cu ACS Cristal Hațeg, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Hațeg și a unui sponsor generos.
În semn de mulțumire și apreciere, Președintele Fe­derației Române de Taekwon-do ITF, domnul Cosmin OPRESCU le-a înmânat câte o plachetă parte­nerilor la organizarea acestei competiții.
Așa cum ne-am obișnuit, la aceste întreceri fiecare spor­tiv a încercat să-și demonstreze lui și celor din jur că este cel mai bun iar acest eveniment sportiv a adus ce­lor mai buni sportivi medalii, diplome, cupe, și biciclete oferite de sponsorul oficial al competiției.
La categoria de vârstă 06-12 ani s-au impus Teodora Andreea Pfelseghi legitimată la Delta MMA Academy Cluj – Napoca și Mihai Gorcea (Puma Sibiu) iar la categoria 13-15 ani au câștigat Lorena Teodora Chirteș (Jaguar Aca­demy Mureș) și Andrei Măr­ginean (Delta MMA Aca­demy Cluj – Napoca).
De asemenea, în funcție de numărul de medalii obținute au fost premiate cele mai bune cluburi participante astfel: la Juniori categoria III, luptători cu vârsta între 6 și 12 ani: Locul I – PUMA Sibiu, Locul II – Delta MMA Academy Cluj-Napoca și Locul III – Jagr Academy Mureș
La Pre-juniori luptători cu vârsta între 13 și 15 ani: Locul I – Delta MMA Academy Cluj-Napoca , locul II – Tae-kyon Oradea și locul III – Jaguar Academy Mureș
Președintele FR taekwon-do ITF, Cosmin Oprescu, pre­zent la această competiție în calitate de oficial dar și ca arbitru a declarat că: “Pentru sportivii clubului organizator, competiția a fost una reușită, iar concluzia este că la Hațeg se poate! Mulțumim tuturor celor ce au participat și sperăm că s-au întors acasă cu amintiri frumoase din orașul Hațeg!”.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate