.

CSC Bistra – pe podium la Campionatul European de Karate din Slovenia

Karatiștii de la Bistra au participat în perioada 26-29 octombrie 2023 la Campionatul European de Karate IKU care a avut loc în Slovenia.

La această competiție au concurat peste 1200 de sportivi din 20 de țări.

Competiția a avut ca probe – kata individual, kumite individual, kata echipe, kumite echipe și kumite rotativ.

Și de această data, karatiștii de la Bistra au fost la înălțime.

Clubul Sportiv Comunal Bistra a intrat în competiție cu 17 de sportivi.

CSC Bistra a obținut trei medalii de aur, nouă de argint și 11 de bronz.

România, din delegația căreia au făcut parte și sportivii de la CSC Bistra a ocupat locul II pe țări la Campionatul European de Karate IKU.

,,Am reușit și de această dată să ne dovedim valoarea și performanța. Le mulțumesc sportivilor, părinților și în primul rând primarului comunei Bistra și consilierilor locali care ne-au asigurat sprijin financiar pentru deplasarea la Campionatul European din Slovenia. Cu toții îi mulțumim primarului Traian Gligor pentru susținerea sportului”, afirmă Viviana Pripon, antrenor CSC Bistra (6 DAN).

,,Sportivii  de la CSC Bistra antrenați de Viviana Pripon au adus acasă și de această data medalii de aur, argint și bronz. Acești copii care au reprezentat România, au câștigat și au promovat imaginea comunei noastre în lume. Administrația publică locală le este recunoscătoare pentru munca depusă, pentru rezultatele pe care le obțin de fiecare dată la competiții. Când vorbim despre acești sportivi vorbim de performanță și valoare. Le mulțumesc sportivilor, antrenoarei lor, părinților și tuturor celor care îi susțin. CSC Bistra are tot sprijinul meu și mă bucur că am înființat acest club. Rezultatele lor arată că a fost un lucru benefic pentru copii și comunitate”, spune Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

Karatiștii de la CSC Bistra se pregătesc acum pentru Campionatul Național TSI care va avea loc la Alba-Iulia, în luna noiembrie 2023 și apoi pentru Campionatul Mondial de Karate IKU din Argentina, de anul viitor.

Practicarea sportului și atragerea copiilor către sport și o viață sănătoasă se numără printre prioritățile administrației publice locale din comuna Bistra.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate