.

Crişcior: Primăria are acum un sediu modernizat şi extins

Sediul Primăriei Crişcior a fost modernizat şi extins, în baza unei finanţări de aproximativ 17 milioane de lei câştigată de administraţia locală prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Lucrările la acest proiect s-au încheiat după aproape doi ani de zile, investiţia fiind necesară în condiţiile în care vechiul spaţiu avea nevoie de o intervenţie masivă. S-au făcut recompartimentări, iar clădirea a fost mansardată.

Casa Căsătoriilor poate rivaliza cu cele mai frumoase din judeţ, iar sala de şedinţe este una modernă. Totodată, dispensarul uman din Crişcior, la care nu mai fuseseră efectuate lucrări de reparaţii capitale de peste 50 de ani, are acum o altă înfăţişare.

De asemenea, în faţa sediului primăriei a fost prevăzut un spaţiu generos care va funcţiona ca o piaţetă în care vor avea loc evenimentele publice.

Inaugurat pe 26 octombrie, de Sărbătoarea Sfântului Dumitru, noul sediu al Primăriei Crişcior are acum spaţii bine dimensionate şi prietenoase. Festivităţile de inaugurare au prilejuit şi organizarea a două evenimente importante pentru comunitate. Astfel, familiile care au împlinit o jumătate de veac de căsătorie neîntreruptă au fost premiate de administraţia locală.

„Ce poate fi mai frumos decât să ianugurezi o Casă a Căsătoriilor premiind oamenii care au dovedit statornicie în viaţă. Mă refer la familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care merită respectul nostru pentru că dincolo de stabilitatea arătată ca familişti au adus un plus în procesul de dezvoltare al comunei noastre”, a spus, al inaugurare, primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui.

Edilul local a ţinut să mulţumescăşiangajaţilor Primăriei Crişcior care au reuşitperformanţe profesionale deosebite: 20 de proiecte de investiţii sunt în implementare cu fonduri atrase din finanţări nerambursabile, rivalizând astfel cu multe dintre oraşeleţării. Mai mult, Crişciorul este administraţia locală care a reuşit să câştige unul dintre cele mai importante proiecte de investiţii care prevede introducerea gazului metan în comună.

„În 2-3 ani de zile, comuna Crişcior va fi una dintre cele mai frumoase din judeţ. Vom avea gaz metan, apă potabilă, sala de sport a fost finalizată şi vor urma alte investiţii necesare transformării în bine a vieţii locuitorilor”, a conchis primarul Ovidiu Furdui.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate