.

Crişcior: Investiţiile anului 2024 vizează domenii importante

Una dintre cele mai dinamice administraţii locale din judeţul Hunedoara, Primăria Crişcior a început anul 2024 cu mai multe proiecte de investiţii care vizează domenii importante pentru comunitate, dar care au nevoie şi de cofinanţări pe măsură. Dacă ar fi să enumerăm, să ne gândim doar la proiectul de modernizare a şcolii sau la cel de alimentare cu gaz metan al comunei.

„Pentru proiectul de introducere a gazului metan în comună am contractat un credit necesar pentru cofinanţarea lucrărilor. Anual, va trebui să restituim o sumă de circa 50.000 de lei. Creditul este pe o perioadă de cinci ani. Este doar una dintre situaţiile în care trebuie să acoperim necesarul de cofinanţare”, a spus primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui.

„Prezint aceste cifre pentru că oamenii trebuie să cunoască proiectele pe care le derulăm şi costurile pe care le implică acestea. Pe an, toate sumele necesare totalizează circa 1,3 milioane lei. Sunt fonduri pe care trebuie să le gestionăm cât mai bine pentru ca, în final, să avem proiecte reuşite, de calitate şi utile pentru comunitatea din care facem parte”, a precizat Ovidiu Furdui.

Proiectele pentru acest an continuă ceea ce s-a început în anii trecuţi şi reflectă implicarea administraţiei locale în ceea ce înseamnă modernizarea infrastructurii.

Ca să exemplificăm, este vorba despre reabilitarea, extinderea şi modernizarea primăriei, construcţia sălii de sport din curtea liceului tehnologic, reabilitarea şi dotarea dispensarului uman, montarea unor sisteme de supraveghere video pentru siguranţa cetăţenilor. Nu în ultimul rând, lista este completată de lucrările la căminul cultural şi de obţinerea unui nou microbuz şcolar electric, acesta din urmă graţie demersurilor făcute de Consiliul Judeţean Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate