.

Crişcior: Contractul de proiectare şi execuţie a reţelei de gaz metan a fost semnat

Reţeaua de distribuţie a gazului metan în comuna Crişcior prinde contur. Zilele trecute, la sediul primăriei a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie al proiectului, valoarea investiţiei depăşind 30 de milioane de lei, fără TVA, fonduri europene nerambursabile.

„Introducerea reţelei de gaz metan în comună reprezintă unul dintre obiectivele pe care mi le-am asumat în partea de administraţie publică locală. Avantajele de a avea gaz metan sunt evidente, chiar dacă preţul acestuia nu este dintre cele mai ieftine. În comună sunt oameni în vârstă, care nu-şi mai pot asigura singuri lemnele pentru încălzire, iarna, ca să prezint doar un exemplu. Mai mult, confortul în locuinţe creşte. Pe de altă parte, aş remarca efortul făcut de echipa primăriei în derularea acestui proiect, deoarece munca şi interesul manifestate au premis să câştigăm una dintre cele mai mari finanţări nerambursabile acordate în ţară pentru asemenea investiţii”, a spus primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui.

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor în cadrul proiectului “Dezvoltare de rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale pentru autoritățile publice locale: CRIȘCIOR, ILIA și DOBRA”, prevede dezvoltarea rețelei inteligente de distribuție gaze naturale în comuna Crișcior, pe o lungime de 44,8 km. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, iar valoarea exactă a acestui contract este de 32.007.800 lei, fără TVA.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate