.

Vetuţa Stănescu: Domnul Vasilică Potecă a fost interesat  doar de jocurile sale meschine. Nu l-au interesat problemele hunedorenilor

Referitor la declarațiile publice ale domnului Potecă Vasilică, PNL Hunedoara face următoarele precizări:

Domnul Vasilică Potecă a candidat la funcția senator pe listele PNL, în urma susținerii filialei Hunedoara, cu girul conducerii centrale a Partidului Național Liberal. Prin munca membrilor, a consilierilor locali și județeni și a primarilor liberali, primind votul a zeci de mii de hunedoreni, domnul Vasilică Potecă a ajuns în această demnitate, în decembrie 2020.

Din păcate, singurele sale preocupări au fost să submineze autoritatea și proiectele oamenilor care l-au sprijinit să ajungă în această funcție. După ce a fost ales, domnul Vasilică Potecă a uitat că a fost trimis în Parlamentul României prin munca tuturor liberalilor hunedoreni, iar singurele fapte politice ale domniei sale ca senator au fost jocurile meschine de culise, având ca unic scop să preia, direct sau prin interpuși, conducerea filialei PNL Hunedoara.

După ce aceste tentative au eșuat lamentabil, domnul Vasilică Potecă a preferat să își construiască o agenda proprie, care nu are nimic în comun cu programul de guvernare, cu nevoile hunedorenilor pe care ar trebui să îi reprezinte cu demnitate în Parlamentul României. Nu a participat niciodată la întâlniri cu alegătorii și a preferat să își închidă și biroul parlamentar care funcționa în sediul Partidului Național Liberal, așa încât oamenii să nu îl mai deranjeze cu problemele lor. Și-a ignorat, de asemenea, și colegii de partid.
Acum, a făcut și ultimul gest de sfidare față de cei ce l-au ales și l-au sprijinit: a plecat pe ușa din dos din PNL, sperând că va reuși să își mențină privilegiile nemeritate prin intermediul altui partid.

Orice alte comentarii sunt de prisos! PNL Hunedoara nu va mai răspunde atacurilor venite din partea domnului Vasilică Potecă, acesta nu mai are dreptul moral să folosească statutul de senator, pe care nu l-ar fi putut obține fără PNL!

Deputat Vetuța Stănescu, Președinte PNL Filiala Hunedoara

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate