.

Ce evoluţie va avea vremea în următoarele 2 săptămâni?

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis prognoza de vreme în regiuni din ţară, valabilă pentru următoarele două săptămâni. În Transilvania, vremea se mai încălzeşte în perioada 17-18 ianuarie, apoi temperaturile scad uşor şi apoi cresc cu câteva grade, din 21 ianuarie.

În Transilvania, media maximelor din prima zi, de 2 grade va scădea pe 15 ianuarie, până spre -4 grade, caracterizând o vreme rece, apoi va crește spre 4 grade, în zilele de 17 și 18 ianuarie. Începând din 19 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea ușor de la medii de 2 grade spre o medie de -2 respectiv -1 grad în perioada 21 – 23 ianuarie, după care va urma o ușoară creștere, spre 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului și se vor situa în medie între -8 și -2 grade, exceptând noaptea de 16 ianuarie, când acestea vor coborî local sub pragul de ger, fiind în medie în jurul a -10 grade.

Precipitații, slabe cantitativ, se vor semnala aproape zilnic, pe parcursul celor două săptămâni.

Vor fi ninsori moderate și local însemnate cantitativ în primele zile. În restul intervalului de două săptămâni, se vor semnala zilnic precipitații în general slabe, predominant ninsori.

sursa: meteoromania.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate