.

CCI Hunedoara: Seminar cu tema “Modificări fiscale aplicabile de la 1 iulie 2024”

Luna iulie 2024 a venit cu o avalanșă de modificări fiscale. Poate v-ați întrebat deja ce reguli noi trebuie să aplice companiile legate de e-factura, e-transport și e-TVA.

Mărirea salariilor atrage după sine impozite mai mari, ce presupun resurse financiare mai multe din partea firmelor.

Dacă v-ați săturat ca modificările legislației fiscale să vă mai dea bătăi de cap, vă așteptăm la seminarul de informare cu tema Modificări fiscale aplicabile de la 1 iulie 2024 ce va fi organizat în data de 18 iulie 2024,   ora 10, în Sala de conferințe a CCI Hunedoara, din Deva, Bd. 1 Decembrie 1918, nr.23.

Specialiștii CECCAR FILIALA HUNEDOARA vă vor prezenta cele mai noi informații legate de modificările fiscale care se aplică de la 1 iulie 2024, și anume:

Factura electronica (RO e-Factura): Pentru relațiile comerciale B2B între persoane impozabile stabilite în România, emiterea și transmiterea facturii trebuie să se facă exclusiv prin sistemul național privind factura electronică RO e-Factura.

Decont precompletat e-TVA:  A fost introdus decontul precompletat e-TVA prin OUG 70/2024. Acest sistem se aplică începând cu data de 1 august 2024.

Salariul minim majorat: Salariul minim brut pe economie a crescut la 3.700 lei brut, de la 3.300 lei anterior. Salariul minim net se ridică acum la 2.363 lei.

RO e-Transport: Începând cu 1 iulie 2024, au fost implementate clarificări pentru firmele cu sau fără certificat AEO (Authorized Economic Operator) în ceea ce privește RO e-Transport.

Aceste modificări au impact asupra economiei și activității firmelor, iar adaptarea la noile reglementări este esențială.

Participarea este GRATUITĂ, dar presupune înregistrarea prealabilă în formularul de aici

Informații suplimentare puteți obține la telefon 0737505449, persoană de contact – Mariana Socolenco – Consultant cameral.

Vă așteptăm!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate