.

Campus profesional la Deva

Un campus profesional pentru învăţământul dual va fi construit la Deva, contractul de finanţare, cu o valoare de peste 33 milioane euro, fiind semnat miercuri, la Bucureşti, de primarul Florin Oancea şi ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

“Peste 33 de milioane de euro vor fi investiţi într-un proiect care va defini viitorul nostru – construirea unui campus profesional pentru învăţământul dual chiar aici, în oraşul nostru drag! Mai precis, şcoală profesională, liceu, Universitate, cămine pentru elevi şi studenţi, sală de sport, toate acestea la un loc”, a transmis primarul municipiului Deva.

Florin Oancea a menţionat că de la sălile de clasă până la terenurile de sport, fiecare aspect al acestui campus va fi gândit pentru a sprijini şi a încuraja excelenţa în educaţie şi performanţa sportivă.

“Pentru mine, personal, nu este doar o construcţie, ci o promisiune pentru viitorul copiilor noştri. Îmi doresc să creăm un mediu în care fiecare tânăr să se simtă susţinut şi încurajat să îşi urmeze visurile, fără nicio piedică în calea lor”, a subliniat edilul local.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate