.

Bursa locurilor de muncă, vineri, 27 octombrie 2023

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoaraîn parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Direcția Generală de Asistență Socialăși Protecția Copilului Hunedoara, organizează în data de 27 octombrie 2023, între orele 1100-1500, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Municipiul Deva BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru TINERI ABSOLVENȚI, TINERI CU DIZABILITĂȚI, TINERI CU RISC DE MARGINALIZARE SOCIALĂ.

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile, inserția pe piața muncii a tinerilor cu risc de marginalizare socială proveniți din sistemul de protecție a copilului, precum și pentru accelerarea procesului de dezinstituționalizare a tinerilor cu dizabilități.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 26octombrie 2023 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151. (foto: arhivă)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate