.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în patru localităţi din judeţ

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara organizează,  în perioada 15 – 17 mai 2024, începând cu ora 1000Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

 Acţiunea se va desfăşura atât pe plan naţional, cât şi în reţeaua teritorială a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în următoarele locații:

  • Municipiul Petroșani – Corpul C al Universității din Petroșani – 15 mai 2024
  • Orașul Simeria – Centrul de Afaceri din Simeria – 16 mai 2024
  • Municipiul Deva – Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva – 17 mai 2024
  • Municipiul Hunedoara – Foaierul Casei de Cultură din Hunedoara – 17 mai 2024

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung, iar în cadrul acțiunii se va derulaTârgul de Oferte Educaționale și Orientare în Carieră,având ca public țintă viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a din întreg județul Hunedoara.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 14mai 2024 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă. (Foto: arhivă)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate