.

Bunuri deţinute ilegal, ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii în oraşul Geoagiu

La data de 11 iunie 2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu și a celor ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Hunedoara, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor bărbați, din orașul Geoagiu.

În urma activităților procedurale, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală scurtă supusă autorizării, (pistol cu aer comprimat) cinci butelii cu aer comprimat, 56 de bile de cauciuc și o cantitate de masă vegetală verde-olive.

Totodată, de la o altă adresă, au fost descoperite mai multe obiecte susceptibil a face parte din patrimoniul cultural național.

Cantitatea  de masă vegetală verde-olive urmează a fi înaintată Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, conform competențelor, în cadrul dosarului penal constituit.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, contrabandă calificată, precum și pentru infracțiuni din sfera celor contra patrimoniului cultural național.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate