.

Bugetare participativă: A început votul pentru proiectele eligibile!

17 proiecte dintre cele 25 înscrise în programul de bugetare participativă desfăşurat de Primăria Municipiului Deva au fost declarate eligibile în urma evaluării, intrând astfel în următoarea etapă – votul online.

Până sâmbătă, 30 martie 2019, devenii sunt invitaţi să voteze proiectele preferate. Cetăţenii care doresc să participe la votul online trebuie să se înscrie pe platforma bugetării participative, accesând linkul: https://deva.decide.direct/ şi să-şi creeze un cont de utilizator, care va fi confirmat cu un cod transmis printr-un SMS pe telefonul mobil. Accesând apoi contul creat, au posibilitatea să voteze proiectul preferat.

Fiecare persoană are dreptul să voteze o singură dată un singur proiect. Primăria Municipiului Deva se va asigura că procesul de votare este valid.

Persoanele care nu au acces la internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online vor primi suport din partea municipalităţii, pentru a-şi putea exprima votul.

La finalul etapei de votare, vor fi selectate minimum 5 proiecte (până la atingerea sumei maxime alocate bugetării participative – 500.000 de lei), în ordine descrescătoare a numărului de voturi primite.

Rezultatele votului online vor fi afişate pe www.primariadeva.ro, în perioada 1-2 aprilie 2019.
Detalii despre proiectele înscrise în programul de bugetare participativă pot fi consultate pe www.primariadeva.ro sau accesând linkul: https://deva.decide.direct/proiecte/.

Informaţii suplimentare despre votul online sau despre proiecte pot fi solicitate printr-un e-mail trimis pe adresa [email protected].

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate