.

Bugetare participativă 2019: Primele 6 idei de îmbunătățire a vieții în Deva!

Mai sunt 17 zile până la încheierea primei etape a procesului de bugetare participativă desfășurat de Primăria Municipiului Deva – etapa de depunere a proiectelor.

28 februarie 2019 este ultima zi în care cetățenii pot depune online proiecte pentru îmbunătățirea vieții în Deva, pe www.primariadeva.ro, Secțiunea TU DECIZI – Bugetare participativă. După etapa de analiză, cele mai votate 5 proiecte vor fi implementate de municipalitate.

Anul acesta, Primăria Municipiului Deva alocă 500.000 de lei de la bugetul local pentru ideile cetățenilor de îmbunătățire a vieții în municipiu. Orice persoană care a împlinit 18 ani și are domiciliul sau reședința în Deva poate decide cum se vor cheltui acești bani.

Până în prezent, au fost depuse 6 proiecte pentru 3 domenii: infrastructură stradală, amenajare spații verzi și locuri de joacă și infrastructură cultural/sportivă.

Regulamentul primului proces de bugetare participativă derulat de Primăria Municipiului Deva, calendarul de desfășurare a acestuia, domeniile în care se vor încadra proiectele și criteriile pe care trebuie să le îndeplinească acestea, precum și proiectele depuse de cetățeni până la această dată pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea TU DECIZI – Bugetare participativă sau accesând linkul: http://www.primariadeva.ro/bugetare-participativa.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate