.

Bucureşci: Crăciunul, întâmpinat cu un spectacol de colinde

După un an greu, din care nu au lipsit fenomenele meteo extreme, Primăria comunei Bucureşci a reuşit, zilele trecute, să-i adune la căminul cultural pe oamenii locurilor, cu prilejul unui spectacol de colinde oferit din inimă de copii, solişti locali şi artişti renumiţi ai folclorului nostru popular.

Peste 250 de locuitori ai comunei au răspuns invitaţiei administraţiei locale de a participa la acest eveniment de suflet, menit să încheie într-un mod optimist anul 2023.

„Ne-am bucurat împreună de colindele tradiţionale româneşti, de sărbătoarea Naşterii Domnului, pe care o vom petrece, cu familiile, peste câteva zile. Le mulţumesc tuturor celor care au dat curs invitaţiei de a fi alături de noi într-o seară de neuitat. Tuturor le doresc să aibă parte de un Crăciun fericit şi de un an 2024 cât mai bun”, a spus primarul comunei Bucureşci, Mircea Ghilean.

Anul 2023 a reprezentat pentru administraţia locală din comuna Bucureşti o perioadă în care au fost câştigate mai multe finanţări pentru proiecte de interes comunitar, începând cu repararea unor drumuri, aducţiunea de apă din satul Şesuri sau implementarea unui nou sistem de iluminat public, ca să oferim doar câteva exemple. Este meritul autorităţii locale pentru atragerea de fonduri necesare în procesul de dezvoltare a localităţii, în condiţiile în care bugetul comunei nu permitea investiţii de amploare finanţate de Primărie. Eforturile vor continua şi anul viitor, finanţările nerambursabile sau programele guvernamentale fiind în atenţia edililor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate