.

BRAD: Timişorean, reținut de polițiști pentru distrugere și amenințare

La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 10:45, la sediul Poliției Municipiului Brad s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că în cursul nopții de 16/17 decembrie 2023, persoane necunoscute i-au tăiat anvelopele autoturismului și i-au spart parbrizul.

La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că bărbatul a parcat autoturismul într-o parcare amenajată, pe strada Republicii, din municipiul Brad, iar în cursul dimineții a observat că parbrizul autoturismului era spart, iar cele 4 anvelope erau tăiate, cu un corp ascuțit.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  distrugere și amenințare, în investigațiilor efectuate, au reușit să îl identifice pe cel bănuit de comiterea infracțiunii reclamate. Acesta este un bărbat de 45 de ani, din  municipiul Timișoara, care se pare că a recurs la acest gest pentru a trimite un mesaj de amenințare față de fosta sa concubină, fiica proprietarului mașinii.

În urma probatoriului administrat, față de cel în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 ore, bărbatul urmând să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate