.

Băiţa : Ziua Naţională marcată de elevii Şcolii Gimnaziale

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită, în avans, printr-un spectacol organizat de elevii Şcolii Gimnaziale din comuna Băiţa. Îmbrăcaţi în straie populare, sub genericul „Nu uita că eşti român”, copiii au adus pe scenă tot ceea ce are mai frumos neamul nostru, într-un efort comun la care au luat parte şi dascălii lor.

Spectacolul a avut loc la căminul cultural din satul Băiţa, iar publicul a fost foarte încântat să-i vadă la lucru pe elevi.

„A fost un spectacol emoţionant la care şi-au adus aportul elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială Băiţa. Alături de ei s-au aflat membrii Ansamblului Ritmuri Zărăndene. Au fost şi surprize, cum este expoziţia cu vânzare ce a fost realizată de elevii claselor primare. Tot ceea ce au oferit au fost lucruri create şi realizate de ei, o încântare”, a apreciat primarul comunei Băiţa, Damian Diniş.

Publicul a fost generos cu copiii şi a cumpărat obiectele create de ei. S-a strâns astfel o sumă de 6.600 de lei, bani care vor fi folosiţi la organizarea unei excursii, în lunile următoare.

„Este un exemplu de implicare a părinţilor, cadrelor didactice şi copiilor, care demonstrează că se pot face lucruri bune. Îmi permit să-i felicit pe toţi, deoarece au arătat că printr-o muncă de echipă poţi reuşi în viaţă. Nu în ultimul rând, organizatorii spectacolului au demonstrat că patriotismul trăieşte în fiecare dintre noi”, a completat primarul comunei Băiţa.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate