.

Aventura finală prin sud-estul Europei – Rally Express Adventure

O şansă pentru promovarea Ţinutului Pădurenilor şi produselor locale.

4.000 de kilometri, 13 zile, 14 țări – Balkan Express ia 150 îndrăznețe echipe de pe drumuri prăfuite, plaje albe trecute, peste lanțuri montane accidentate și prin pustie singuratică – chiar prin inima fostului bloc estic!

Premisă: Fără GPS, fără GPS și fără autostradă. Și: vehiculul trebuie să fie mai vechi peste 20 de ani. O rețetă pentru adevărata aventură cu căruțe reale de pe pista bătută. În a doua ediție, echipele vor porni de la Dresda într-o călătorie aventuroasă prin Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Macedonia, Albania, Muntenegru, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia și Austria.

Echipele experimentează metropolele pulsante din sud-estul Europei și descoperă orașele și satele în care timpul pare să stea nemișcat. Nu există un traseu fix, toate echipele sunt active proprii pentru a găsi drumul spre punctele de control de pe autostrăzi. Cartea de drum a raliului de asemenea, provoacă echipele cu provocări nebunești. Aventura și sentimentul de rali sunt preprogramate, ceea ce atrage participanții la acest miting de aventură.

Ideea de caritate

În același timp, însă, participanții sunt la volan în scopuri caritabile. Fiecare echipă are sarcina de a colecta 500 € pentru diferite proiecte de caritate. „Nu doar dorim să oferim participanților o aventură grozavă, dorim să sprijinim și noi importanți proiecte pe care am ajuns să le cunoaștem în timpul călătoriilor noastre în diferite colțuri ale lumii”.

Raliul începe la 22 august 2019 la Dresda (Germania).

Finalizarea este pe 04,Septembrie 2019 la Salzburg (Austria).

Duminică, 25 august 2019, echipele vor ajunge la Pensiunea Panorama din Ghelari să sărbătorească împreună o petrecere a Transilvaniei.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate