.

Au pus în pericol circulația pe drumurile publice din judeţ

•  La data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 17:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Criș au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Bucium, județul Alba, care se deplasa pe D.N. 76, din direcția Vața de Jos – Brad. Bărbatul aflat la volan a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

• La data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 12:55, polițiștii au oprit în trafic autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Petroșani, care se deplasa pe strada Paroșeni, din municipiul Vulcan, cu viteza de 112 km/h (în localitate). În urma testării tânărului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.  Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

 • La data de 21 aprilie 2024, în jurul orei 19:30, polițiștii au depistat în trafic  un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Șoimuș, care conducea un autoturism pe bulevardul 22 Decembrie, din municipiul Deva. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,89 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.  În urma administrării probatoriului în cauză, față de bărbat, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor legale.

          În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate