.

Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice

Poliţiştii hunedoreni au întocmit dosare de cercetare penală pentru cinci şoferi identificaţi în trafic conducând fără a poseda permis de conducere sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

•În data de 05.04.2019, în jurul orei 14:15, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Orăștie  a oprit în trafic, pe strada Eroilor, din municipiul Orăștie, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 55 ani, din municipiul Orăștie.  Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

• În data de 06.04.2019, în jurul orei 18:30, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crișcior au depistat în trafic un tânăr de 28 de ani, din comuna Băița, care  conducea un autoturism pe raza comunei Vălișoara, fără a poseda permis de conducere.

• Tot în data de  06.04.2019,  în jurul orei 23:00, polițiștii rutieri au oprit un autoturism care circula pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din municipiul Lupeni, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din municipiul Lupeni. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a  indicat  o valoare de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

•  În data de 06.04.2019, în jurul orei 18:00, poliţiştii rutieri au observat un autoturism care se deplasa pe raza oraşului Petrila, din direcția Petroșani-Petrila, iar conducătorul auto, la vederea echipajului de poliție rutieră, a virat spre Petroșani și a demarat în trombă, cu intenția de a se sustrage controlului.  Echipajul de poliție rutieră a pornit în urmărirea maşinii, iar după o distanță de aproximativ 1,5 km., agenţii de poliţie au reușit să blocheze în trafic autoturismul suspect şi să stabilească identitatea conducătorului maşinii. Acesta este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Bănița, cu privire la care poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor din bazele de date, că nu posedă permis de conducere.

 În data de  06.04.2019, în jurul orei 15:25, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe DN 68A, pe raza comunei Dobra, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Caransebeș. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate