.

Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice:

• La data de 14.02.2019, în jurul orei  23:30, polițiștii  au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe strada Bejan, din municipiul Deva. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta nu figurează ca și posesor de permis de conducere.

• În data de 15.02.2019, în jurul orei 00:20, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 38 de ani,  din orașul Cugir, judeţul Alba, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Sebeș –Orăștie (în zona Izvorul Rece – Orăştie).  Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,47 mg/l,  alcool pur în aerul expirat.

•   În data de 14.02.2019, în jurul orei 01:10, poliţiştii rutieri au depistat pe strada Căprioarei, din municipiul Hunedoara, un tânăr de 27 de ani care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.  În urma testării tânărului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.  Faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru  o perioadă de 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate