.

Ați văzut-o? A plecat la cursuri şi nu a mai revenit la domiciliul din Petrila

La data de 02 aprilie 2024, în jurul orei 00:55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, fiica sa CRISTEA VIORICA REBECA, elevă, în vârstă de 12 ani, domiciliată în orașul Petrila, a plecat dimineața la cursuri și nu a mai revenit până în prezent la domiciliu.

CRISTEA VIORICA REBECA, la data dispariției purta un hanorac de culoare neagră, blugi de culoare albastră și pantofi tip sport de culoare albă, având următoarele semnalmente: 1,60 metri  înălțime, constituție atletică, părul lung până la bazin de culoare castaniu, ochii căprui, fără semne particulare sau cicatrici.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate