.

Ana-Maria Păunescu, fiica poetului Adrian Păunescu, vine la Hunedoara cu o dublă lansare de carte

Ana-Maria Păunescu, fiica poetului Adrian Păunescu, vine la Hunedoara cu o dublă lansare de carte: „Toate poeziile pe care nu ți le-am scris” „Ai vreme să vorbim?”
Marți, 16 aprilie, de la ora 18:00, Galeria de Arte vă așteaptă la întâlnirea cu Ana-Maria Păunescu, prilejuită de lansarea celor două volume de poezii, #acasăLaHunedoara.
Dubla lansare de carte va cuprinde și momente artistice, de muzică folk, dar și de poezie.
Prezintă: Victoria Stoian, Ruben Bucoiu, Teodora Muntean, Ada Beraru.
Invitat special: Cătălin Stepa.
Ana-Maria Păunescu s-a născut la 25 decembrie 1990, în București. Încă de la 4 ani a fost prezentă la spectacolele Cenaclului „Totuși iubirea”, unde recita o strofă și dansa legănat, pe ritmurile muzicii folk, cu regretul că nu era încă născută pe vremea „Cenaclului Flacăra” . După regretabila dispariție a marelui poet, ca un omagiu adus acestuia, Ana-Maria a continuat să scoată revista „Flacăra lui Adrian Păunescu” și să bată țara în lung și-n lat, alături de fratele ei Andrei Păunescu și de Cenaclul „Totuși iubirea”. A creat, de asemenea, un proiect interesant în propria sufragerie, într-o atmosferă colocvială, „Folk la Unu’ – Sufrageria Artiștilor”, seri de folk, poezie, teatru, dialog, amintiri. Și tot în memoria poetului, în fiecare joi seara, o vreme Ana-Maria a prezentat emisiunea de muzică folk, rock, pop, „Sala de așteptare”, la Radio SmartFM.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile!
Vă așteptăm cu drag!
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate