.

Adolescentele care s-au sinucis la Lupeni, consumaseră droguri

Cele două adolescente care s-au sinucis, la începutul lunii decembrie, aruncându-se de pe un turn de apă din oraşul Vulcan, consumaseră o substanţă psihoactivă denumită popular „Cristal”, arată datele expertizei medico-legale efectuată în acest caz.

„În organismul celor două fete s-a aflat o substanţă denumită clorometcatinonă, denumită popular Cristal”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, procurorul Robert Scorţa.

Deoarece urmărirea penală este în derulare, procurorii nu pot furniza, pentru moment, mai multe date despre incidentul de la Lupeni.

După cum am mai informat, două adolescente de 15 ani, din oraşul Uricani, au murit, pe 9 decembrie, după ce s-au aruncat în gol de pe un turn de apă, înalt de circa 20 de metri, ce aparţine unei foste fabrici din municipiul Lupeni.

Una dintre fete a sunat-o pe mama sa pentru a-i spune că intenţionează să recurgă la un gest sinucigaş, femeia anunţând imediat Poliţia la numărul de urgenţă 112.

În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, atât din cadrul Poliţiei municipiului Lupeni, cât şi echipaje medicale.

Poliţiştii au identificat trupurile celor două minore, faţă de una dintre acestea fiind declarat imediat decesul, iar faţă de cea de-a doua echipele medicale încercând protocolul de resuscitare, dar fără rezultat.

Ancheta în acest dosar este efectuată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate