.

Actualul primar al Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea administrației locale!

Edilul Devei și-a depus joi, 25 aprilie 2024, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Deva.

Împreună cu candidații liberali la Consiliul Local Deva și cu soția sa, Monica Oancea, edilul a mers la Biroul Electoral de Circumscripție Deva pentru a-și depune candidature și listele de semnături.

Apoi, evenimentul de lansare a candidaturii a avut loc în sala mare a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva care a fost neîncăpătoare.

„Voi continua până în 2032, deci încă două mandate, pentru că am început un proces de schimbare radicală a municipiului Deva, de transformare a municipiului Deva. Construim Deva! Suntem în plin proces de transformare a municipiului nostru. Avem în prezent proiecte cu fonduri europene și guvernamentale de peste 300 de milioane de euro. Niciodată Deva nu a avut atâția bani, pentru infrastructură în general. Trebuie continuăm, și eu, și echipa de consilieri locali din primărie. În primul meu mandat de primar, în 2017, am avut 5 consilieri PNL din 21. În 2020, devenii ne-au acordat votul lor și am  avut 9 consilieri PNL din 21, iar eu mi-am reînnoit mandatul de primar. Acum, cu votul devenilor, targetul nostru este de minimum 12 consilieri PNL la Deva și un viceprimar, a declarat Nicolae-Florin Oancea, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Municipiului Deva.

Candidații PNL la Consiliul Local Deva:

La eveniment au fost alături de primarul Devei colegii lui de partid: vicepreşedintele PNL, Florin Roman, europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, Adrian Teban, primarul Orașului Cugir, preşedinta organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Vetuţa Stănescu, numeroşi primari liberali în funcţie din judeţul Hunedoara dar și candidați la această funcție, membrii PNL și susţinători ai Partidului Național Liberal.

Florin Roman – vicepreședinte PNL: ,,Am venit din prietenie pentru Florin. Eu știu că Deva are primar și nu mai caută alt primar. Liberalii au făcut ceea ce este Deva astăzi. Am avut și avem oameni de administrație capabili care au construit Deva de astăzi. Vom câștiga alegerile și la Deva și în România”.

Gheorghe Falcă – Europarlamentar PNL: ,,Partidul Național investește în primari și  este alături de ei. Dragi deveni, în 9 iunie veți fi victorioși”.

Vetuța Stănescu – preşedinte Organizația Județeană PNL Hunedoara: „Florin este vizionarul care acolo unde fiecare dintre noi vedeam doar un câmp și iarbă verde, a spus aici va fi Deva Nou, un oraș în oraș. El este atent la investiții, la sănătate și a alocat bani Spitalului Județean. Noi devenii, suntem familia lui. Experienţa anterioară a lui Florin Oancea, pentru Deva a însemnat priceperea lui şi devotamentul şi dăruirea pe care a dat-o acestui municipiu. Iată îşi arată efectele şi astăzi avem un municipiu Deva extrem de cochet, sigur, în plină dezvoltare, dar care nu se opreşte aici”.

Ion Dumitrel – președinte Consiliul Județean Alba: ,,Domnul Florin Oancea are calitățile pe care deja le-a dovedit. Sunt convins că o echipă unită va câștiga. Le doresc succes tuturor candidaților liberali”.

Primarul Nicolae-Florin Oancea a mai spus că orașul Deva are nevoie de continuitate, pentru implementarea tuturor proiectelor europene și guvernamentale câștigate împreună cu echipa sa din Primărie și cu sprijinul consilierilor locali, în valoare de peste 300 de milioane de euro.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate