.

Activități reușite cu real scop educativ, la Orăştioara de Sus

Și la Școala Gimnazială „Hadrian Daicoviciu” din Orăștioara de Sus în acest an școlar, profesorii s-au implicat în organizarea și desfășurarea cu elevii a unor reușite serii de activități educative și recreative. Acestea au avut scopul de a îmbogăți cunoștințele elevilor, de a dezvolta experiența lor personală și de a promova valori culturale și ecologice.

Astfel, în colaborare cu biblioteca locală, elevii au marcat aniversarea a 174 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu, au sărbătorit Ziua Internațională a cărții, dar și Ziua Pământului –    printr-o serie de activități ecologice.

La acestea se adaugă și alte inedite și interesante activități printre care: „E ziua ta, mămico!”, „Cunoașterea mediului – Cireșe de mai”, „Unirea Principatelor – 24 Ianuarie”, „Încondeierea ouălor de Paști”, „Plantăm flori”, „La cules de ghiocei”.

De asemenea, elevii școlii gimnaziale sunt incluși în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS). Acesta are ca obiectiv prevenirea și reducerea abandonului școlar și a părăsirii timpurii a școlii. De precizat este faptul că din acest an, școala a intrat într-un eficient proiect, în colaborare cu Primăria, propunându-și să devină cea mai modernă unitate din zonă.

Au consemnat Ioan Vlad și Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate