.

Activitatea GOSCOM, la EXPOAPA 2024

În perioada 11-13 iunie 2024, SC Activitatea GOSCOM S.A. a avut onoarea de a participa la EXPOAPA 2024, un eveniment de referință în industria apei, organizat la Brașov.
Acesta a reunit profesio­niști din domeniu, repre­zentanți ai autorităților cen­trale și locale, și oameni de afaceri din România și străinătate, oferind oportu­nități unice de networking și schimb de experiență.
EXPOAPA 2024 a fost un succes, atrăgând 92 de firme expozante pe o suprafață totală de 3950 mp, inclusiv spații interioare și exterioare, și având peste 3200 de vizitatori pe parcursul celor trei zile. Evenimentul a oferit o platformă excelentă pentru prezentarea tehnologiilor de ultimă generație și pentru explorarea noilor tendințe și inovații din sectorul apei.
Delegatia SC Activitatea GOSCOM S.A. a fost activă pe tot parcursul evenimentului, implicându-se în diverse discuții și activități. Un punct culminant al participării noastre a fost concursul de instalatori, unde am concurat alături de cele mai bune echipe din țară în instalarea branșamentelor sub presiune. Deși nu am ocupat un loc pe podium, participarea noastră a fost o demonstrație a abilităților și profesionalismului echipei noastre.Pe lângă concursuri și prezen­tări, am avut ocazia să ne întâlnim cu vechi colaboratori și să stabilim noi parteneriate pentru viitoare proiecte.
Atmosfera a fost una de colegialitate și colaborare, subliniind importanța muncii noastre comune pentru asi­gurarea unui mediu sustenabil și sănătos.
Mulțumim organizatorilor, Asociației Române a Apei, și tuturor celor implicați pentru un eveniment deosebit.
Așteptăm cu nerăbdare ediția următoare și suntem determinați să continuăm să aducem contribuții semnificative în domeniul serviciilor de apă.
Ne vedem la EXPOAPA 2025!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate