.

ACCIDENT RUTIER

La data de 02 iulie 2024, în jurul orei 13:15, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, pe Calea Zarandului, Deva.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani, din municipiului Deva, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din direcția Simeria-Ilia, a pierdut controlul direcției, a trecut peste scuarul care desparte sensurile de mers și a pătruns pe contrasens, unde a tamponat autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani, din Deva.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 56 de ani, care a fost transportat de către un echipaj medical  Spitalul Județean de Urgență Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranță:

Pentru a evita implicarea în evenimente rutiere, polițiștii le recomandă participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să se informeze cu privire la condițiile meteo și la tronsoanele de drum pe care le vor parcurge. Conduceți cu prudență, măriți distanța de siguranță în mers, adaptați permanent viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic și nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante.

          Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate