.

Accident grav pe Autostrada A1, sensul Sibiu-Deva: Un TIR și două autoutilitare, implicate

Un grav accident de circulație s-a produs vineri (5 ianuarie) în jurul orei, 08.00, pe Autostrada A1. A fost activat Planul Roșu de intervenție de către pompierii din Sibiu. Două TIR-uri și o autoutilitară au fost implicate în accidentul rutier. În total sunt 9 victime în accidentul rutier. 

La fața locului sunt zeci de cadre medicale și pompieri. A fost chemat și un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 245 sensul de mers Sibiu-Sebeș.

Potrivit ISU Sibiu, în accidentul rutier sunt implicate două camionete și un TIR. Din primele informații ar fi implicate și opt persoane, pasageri.

Traficul este blocat în zonă.

La fața locului intervin pompierii cu șase autospeciale: două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM și o ambulanță SAJ.

Forțele de intervenție au fost suplimentate la fața locului. Pe lângă forțele inițiale au mai intervenit încă trei ambulanțe SAJ și un microbuz cu încă 2 medici din cadrul UPU. De asemenea la fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Nouă persoane implicate, opt victime transportate la spital

Potrivit ISU Sibiu, în accident sunt implicate nouă persoane. În acest moment toate cele nouă persoane au fost asistate medical toate sunt conștiente.

Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare este vorba despre un bărbat și o femeie.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular.

Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.

Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular.

Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a spitalului militar din Sibiu.

A 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital. /www.alba24.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate