.

Luncoiu de Jos: Şcoala, elementul principal în formarea oamenilor locului

Educaţia copiilor pe baza unor principii sănătoase de viaţă reprezintă un deziderat pe care adulţii şi-l doresc, în permanenţă. De aceea, implicarea comunităţii locale şi, în special a administraţiei locale, în astfel de proiecte reprezintă un exemplu demn de toată lauda.

Este şi cazul comunei Luncoiu de Jos, unde autorităţile în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au desfăşurat, timp de două zile, acţiuni demonstrative prin care au arătat tehnica de luptă de care dispune instituţia.

Debutul programului a avut loc la viaductul “Dealul Fetii”, cu o serie de acțiuni demonstrative, continuând, a doua zi, cu exerciții de prim ajutor.

„Elevii Școlii Gimnaziale Luncoiu de Jos, alături de profesori s-au bucurat de o adevărată lecție de profesionalism oferită de personal specializat în situații de urgență. Cred că astfel de acţiuni sunt extrem de importate pentru copii, deoarece aşa vom reuşi să le inducem acea responsabilitate socială necesară pentru dezvoltarea societăţii”, a declarat primarul comunei Luncoiu de Jos, Călin Dud.

Un alt eveniment despre care comunitatea locală este mândră se referă la albumul fotografic intitulat „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”, un real succes.

„Mulțumim tuturor celor care au luat parte la acest eveniment deosebit și tuturor celor care și-au deschis sufletele și porțile caselor pentru ca, binecunoscutul pasionat de fotografie și iubitor de natură, Nicu Jianu, să poată realiza aceste fotografii minunate! Ne bucurăm că am reușit să aducem în fața lumii întregi bogăția reală a acestor meleaguri: Oamenii”, a conchis primarul Călin Dud.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate