Seniorii din comuna Bistra au sărbătorit de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Aproape 30 de persoane de vârsta a treia din cadrul Asociaţiei de Pensionari „Seniorii” Bistra au marcat Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Alături de ei a fost și primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

,,Am petrecut clipe minunate alături de acești oameni cu suflet frumos. Ei sunt cei care au construit trecutul nostrum și ne inspiră pentru viitor. Tot respectul meu pentru cei care de-a lungul anilor și-au adus contribuția la dezvoltarea societății românești. Ei sunt cei care au îmbătrânit frumos şi sunt modele demne de urmat pentru noi toţi. Forţa lor, puterea de care dau dovadă, dragostea de viaţă, mă uimesc de fiecare dată când îi întâlnesc. Le transmit încă o dată gândurile mele frumoase părinților și bunicilor noștri, tuturor seniorilor din comuna noastră, celor care, cu dăruire și noblețe sufletească au împărtășit experiența lor, generațiilor tinere, afirmă Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

Cei ajunși la a treia tinereţe au depănat amintiri şi s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Edilul din Bistra le transmite seniorilor că administrația public locală îi va susține cu tot ceea ce poate și va face tot posibilul să le îmbunătățească calitatea vieții.

,,Seniorii sunt o resursă inestimabilă pentru comunitatea noastră. Experiența și înțelepciunea lor ne pot ajuta să depășim provocările și să construim un viitor mai bun. Într-o lume în continuă schimbare, valorile și tradițiile transmise de generațiile mai în vârstă sunt mai importante ca niciodată. Să-i ascultăm, să-i respectăm și să învățăm din poveștile lor. Seniorii sunt o legătură vitală între trecut și viitor. La mulți ani sănătoși și fericiți, dragii noștri”, a concluzionat primarul Traian Gligor.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită anual la data de 1 octombrie. Este o zi special dedicată recunoașterii contribuției semnificative pe care persoanele în vârstă o aduc societății. Este un moment în care subliniem importanța experienței, înțelepciunii și valorilor pe care le aduc seniorii în comunitățile noastre.

Partajează această știre

Lasă un răspuns