Curăţenie şi premii în comuna Băița

Angajații Primăriei comunei Băița, împreună cu organizaţia „Let’s Do It, Romania!”, elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Băița și voluntarii din comunitate, au participat la Ziua de Curățenie Națională.

„Echipa noastră a contribuit la curățarea unei părți din comună, făcând un pas important pentru protejarea mediului înconjurător. Cu toate acestea, curățenia nu este suficientă – este responsabilitatea noastră comună să păstrăm ceea ce am realizat. În urma acțiunii, angajații primăriei au identificat mai multe persoane care au aruncat deșeuri la întâmplare, pe baza unor facturi și AWB-uri găsite printre gunoaie. Urmează să aplicăm sancțiunile corespunzătoare, pentru că respectul pentru natură trebuie să fie o prioritate pentru toți!”, spune primarul Damian Diniş.

O zi mai târziu, în pauza meciului dintre Șoimul Băița și Minerul Uricani, edilul local a avut onoarea să-i premieze cei mai devotați suporteri ai echipei locale, ca semn de recunoștință pentru susținerea lor constantă!

„Împreună, putem face din Băița un loc mai curat și mai bun, atât prin implicarea noastră în comunitate, cât și pe terenul de fotbal. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!”, a transmis primarul Damian Diniş.

Partajează această știre

Lasă un răspuns