HUNEDOARA: Concert în parc, cu Formația Old Band

A mai trecut un an şi  concertele susținute de către “tinerii “ din cunoscuta formație deveană Old Band, formație  care activează de mai mulți ani pe scenele din județ și din țară, au reușit  şi în această vară să îi încânte  pe iubitorii muzicii  vechi, cu o serie de concerte susținute în aer liber în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara.

Formația  Old Band  a fost mereu prezentă la manifestările organizate de către autoritățile locale din Hunedoara, din Simeria, din Deva sau  la întâlnirile tinerilor de la Costești  şi a fost invitată să susțină concerte și în alte localități din județ.

Trupa deveană  și-a asigurat de-a lungul anilor un public  care săptămână de săptămână așteaptă cu nerăbdare  întâlnirea cu  artiștii din această formație.

Întâmpinați mereu  cu aplauze de către  iubitorii muzicii care au fost prezenți în număr mare  la fiecare  concert  susținut în aer liber la Hunedoara, pentru prestația lor componenții formației s-au bucurat  de  aprecieri dintre cele mai bune.

De preferință concertele susținute la Hunedoara și în această vară au fost adresate iubitorilor muzicii de vârsta a treia dar si tinerilor care apreciază muzica veche, prezentată în concerte de Formația Old Band.

Totul vine ca urmare a  impresiilor pe care le-au adunat membrii formației în anii  decând concertează în Parcul Tineretului din mun. Hunedoara. Aici ei au avut întâlnire cu iubitorii muzicii în fiecare vară , cu concerte pregătite si susținute la finlul de săptămână, indiferent de  starea vremii.

Liderul  acestei formații este  Ioan Puiu Lupea  iar el a declarat recent că genul de muzică preferat de auditoriu  este  muzica anilor 1955 -1980 iar publicul sprectator hunedorean  s-a bucurat să reasculte melodii  vechi și mai noi, îndrăgite, din repertoriul românesc și internațional.

Chiar dacă  de-a lungul anilor componenți formație  s-au mai schimbat la concertele de la Hunedoara instrumentele au rămas aceleași iar printre cei care au concertat sunt : Mihai Olariu solist, Rudolf Plasser-chitară,Mihai Bari- orgă, Alex Bari baterie, Eugen Birtok-  trompetă, Antonio Herțeg – saxofon și liderul  Puiu Lupea – chitară, voce și orgă

Formația Old Band rămâne mereu  alături de iubitorii  muzicii ușoare, iar componenții acestei grupări de artiști  vor oferi cu drag  recitaluri pentru cei care apreciază muzica retro.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns