Anunț public – SC DEVA GOLD SA

 

SC DEVA GOLD SA anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și  a studiului de evaluare adecvată, pentru proiectul ”EXPLOATAREA CALCARULUI DIN CARIERA BANPOTOC, PERIMETRUL VARMAGA, JUDETUL HUNEDOARA”, propus a fi realizat în extravilanul satului Banpotoc, judetul Hunedoara,.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru protecția Mediului Hunedoara  poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Raportul și studiul de evaluare adecvată, pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Hunedoara, din Deva, str.Aurel Vlaicu nr.25, judeș Hunedoara şi la sediul SC DEVA GOLD SA  din com. Certeju de Sus, str. Principală nr.1A,  Hunedoara în zilele de luni până vineri, între orele 9-14.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet  http://apmhd.anpm.ro

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, va avea loc la Caminul Cultural, sat Harau, jud. Hunedoara, în data de 12 august 2024 începând cu orele 14 .

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Hunedoara, din Deva, str.Aurel Vlaicu nr.25, judet Hunedoara, până la data de 12 august 2024 (data dezbaterii publice).

 

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns