.

Infracţiuni rutiere pe drumurile din judeţ

• La data de 16 iunie 2024, în jurul orei 08:30, un bărbat de 34 ani, din comuna Sălașu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 667 A, din direcția Nucșoara către Sălașu de Sus, la ieșirea din localitatea Nucșoara, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de către o femeie de 33 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, care circula pe sensul de mers Sălașu de Sus către Nucșoara. În urma acestui eveniment rutier, nu au rezultat victime omenești ci doar pagube materiale. Ambii conducători auto, au fost supuși testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului, iar al femeii a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

• La data de 14 iunie 2024, în jurul orei 19:15, polițiștii au identificat pe DN 7, în localitatea Ilia, un bărbat de 36 ani, în timp ce conducea un autoturism și întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

• La data de 16 iunie 2024, în jurul orei 12:10, un tânăr de 19 ani, din orașul Hațeg, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din orașul Hațeg, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

•  La data de 16 iunie 2024, în jurul orei 11:55, o femeie de 41 ani, din comuna Șoimus, în timp ce traversa DJ 761 din localitatea Șoimus, printr-un loc nepermis, a fost surprinsă și accidentată de către un autoturism condus de către un bărbat de 49 ani, din municipiul Timișoara, care se deplasa pe DJ 761 spre localitatea Balata.  În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost preluată și transportată de către un echipaj medical sosit la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale.        Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, si a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate