.

Fotbal Liga a II-a: Corvinul se întărește… încet și sigur

Corvinul este cea mai rapidă echipă care va participa în sezonul 2024-2025 în Liga 2 și care mută pe piața transferurilor.
O face la scurt timp după încheierea sezonului 2023-2024, forțată și de perfor­man­ța câștigării Cupei Ro­mâniei, care i-a adus o cali­ficare în Europa League din postura de divizionară se­cundă.
După Alexandru Gîrbiță, mijlocaș luat de la Viitorul Pandurii, și cei patru nigerieni de 18 ani remarcați în Africa de agentul favorit al clubului, Bogdan Apostu, Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaș ofensiv de bandă), Odejobi Toheeb Babatunde (fundaș central), Otega Jimmy King (atacant de careu) și Taiye Abolaji Rasaq (mijlocaș defensiv), Ion Cărăruș reprezintă a șasea mutare a trupei hunedorene pentru noul sezon.
Moldoveanul Ion Cărăruș (27 de ani) a semnat și el cu clubul hunedorean. Mijloca­șul central defensiv a jucat ultima dată la CS Mioveni, echipă care a ratat promo­varea în urma barajului pierdut cu FC Botoșani.
În vârstâ de 27 de ani, Cărăruș a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Corvinul.” De abia aştept să mă alătur lotului, e o alegere care a venit logic, având în vedere parcursul echipei, performanţele din acest sezon, dar şi stilul de joc! Cred şi sper că mă voi integra repede, pentru că am văzut şi am simţit pe propria piele forţa grupului de la Corvinul. Ajută şi faptul că am fost şi coleg, în trecut, cu unii dintre băieţi, cu Alex Neacşa sau cu Viorel Lică de pildă, şi sunt nerăbdător să începem noul sezon. Ştiu că, în zona centrală, sunt multe opţiuni, dar concurenţa nu poate decât să ajute la progres, atât la cel personal, cât şi la cel al grupului. Sunt convins că am făcut cea mai bună alegere şi sper să avem parte de încă un sezon me­mo­rabil”, a declarat noul jucător al Corvinului.
Ion Cărăruș se încadrează în tiparul propus de agentul de jucărori Bogdan Apostu, care a declarat: ”Am propus să aducem jucători experi­mentați, pentru o perioadă de timp, care să joace în tururile preliminarii. După, vedem ce se întâmplă pentru că e greu de crezut că Hunedoara va ajunge în grupe. Trebuie să fim realiști. Sunt convins că Corvinul își va juca șansa și că poate să mai producă o surpriză majoră. Va urma o campanie de achiziții la Cor­vinul Hunedoara.
Vor veni jucători impor­tanți în perioada următoare, poate surprinzător pentru unii. Vor fi și jucători care au jucat în prima ligă sau în cupele europene, chiar la echipa națională. Nu exa­gerez cu nimic când spun acest lucru”, a spus Bogdan Apostu.
Iar Ion Cărăuș are șapte meciuri la Moldova U21, în Europa are un meci în Cupa UEFA, pentru Zaria Bălți, iar în prima ligă a evoluat în Moldova, opt partide pentru Zimbru Chișinău și șapte pentru Zaria Bălți!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate