.

OPINII: Ce fel de stat mai avem, dacă a fost declarat mafiot și eșuat?

 ,,Imbecilul este mai periculos decât un răufăcător” – Carlo M.Cipolla

După ravagiile făcute de sistemul mafiot şi represiv al DNA sub comanda lui Koveși, vedem ,,imbecilii” cum se sfâșie. Câteva din principalele braţe ale caracatiţei statului paralel sunt puse sub lupă, dar probabilitatea stârpirii lor este cât firul de păianjen. ”Coldea Florian are încredere totală în Justiție, așa a declarat, procedurile fiindu-i cunoscute, doar prin ele au scăpat borfașii penali ai Puterii de pușcărie. Cei de teapa lui Coldea, Portocală, au încredere în Justiție, pentru că Justiția e sub controlul lor. Coldea îi are la degetul mic pe mulți dintre pionii puterii, și dacă acesta se „spovedeșteˮ cu nume și prenume, rămân multe instituții fără conducători. Este trist! ”Ne-au condus imbecili, psihopați,  cu așa zisele ,,Academii’ făcute special pentru ei.

Fără  un schelet în dulap, fără niște capete de acuzare, ca să fie „ameninţaţi” în momente cheie, fără o teză plagiată, o facultate obscură, cu o diplomă dubioasă, nu ajungi la masa ”Ndranghetei”, (nu cea din Calabria). Pentru că un personaj neşantajabil nu va răspunde comenzilor acestui sistem, cangrenat de corupţie.

A decapat cu sânge rece, a îmbălsămat şi îngropat în sute de dosare oamenii incomozi, care-i stăteau în cale. Câțiva au creat un sistem torţionar în internul Justiţiei şi l-au stăpânit cu sânge de călău, ca, la final, să fie „aruncatˮ la coşul de lux al Justiţiei Europene. UE-iştii din ”Turnu Babel” al Europei au înălţat-o în grad pentru faptele penale comandate de ea și executate tot de ea. Acum, a primit misiunea s-o scoată basma curată pe Ursula… Dacă vor fi drastic și corect măturate de Justiția neimplicată, căile până acum secrete ale lui Coldea, Dumbravă, Trăilă, pomelnicul e lung, vor duce inevitabil și la alții mai mari.

Căile lui Coldea

Vor duce și la alți procurori, judecători, politicieni, oameni de afaceri, implicați în acest thriller din epoca Băsescu-Coldea, și nu numai, o epocă a corupției desăvârșite, a fricii, șantajului, minciunii și manipulării. Cu toate că acuzaţiile de corupţie au curs şuvoi în dreptul procurorului european. Turnătorul Petrov afirma zilele trecute la preafăcutele televiziuni că ceea ce a făcut Coldea este extrem de grav și că trebuie să meargă la pușcărie. Problema este că și Băsescu ar trebui să înfunde pușcăria. Pentru că Băsescu împreună cu „finiiˮ penali, audiați acum de DNA, au nășit sistemul corupt al statului paralel Coldea și Luluța, care au fost  ”instrumentele” lui Petrov.

Aceștia coceau, din diverse orgolii personale, dosare la DNA, DIICOT multor oameni de afaceri, iar apoi erau trimiși în judecată! Ca să scape de dosare, oamenii de afaceri preferau să cotizeze cu suma cerută de capii rețelelor de crimă financiară. Vă mai amintiți de ,,plicurile galben și roz”? Vă mai amintiți că atât Koveși cât și Coldea au fost numiți în funcții de Băsescu! Așadar, Basescu-Petrov informatorul a construit binomul SRI-DNA și a luat parte la toate abuzurile statului paralel, vânzându-ne propaganda luptei anticoprupție. Dacă am fi avut Justiție în România, Servicii etc. Băsescu, Koveși, Portocală, Coldea, Dumbravă ar fi fost frați de cătușe la mulți ani!

”Războiulˮ de fațadă continuă!

Vom vedea cine rămâne nesecerat şi cine adună leşurile după gratii! E un târg pe viaţă şi pe moarte între Coldea și grupările mafiote din D.N.A., Justiție, Servicii şi cele din jurul generalilor corupţi din Servicii, iar dacă Florian Coldea face gât în faţa împăraţilor, va avea soarta lui Udrea, „sacrificatˮ în propriile șmecherii penale. Un film ieftin, pentru că Justiția este în mâna mafiei ca, de altfel, multe instituții ale statului! Un scenariu marca D.N.A., acest sistem creat pe teritoriul nostru de globalişti, acest guvern paralel, criminal, din umbră, susţinut şi apărat de globaliști prin intermediul S.U.A., U.E., care sub pretextul luptei împotriva corupţiei, de fapt, luptă, potrivit dovezilor, împotriva intereselor României, pentru jefuirea și sărăcirea ei!

Stânga globalistă și justiția

Mascarada condamnării lui Donald Trump arată fără tăgadă că Deep State-ul democrat trage sforile în Justiție cu ajutorul unor ”filantropi” ca George Soros, sponsor transparent al multor procurori.

În politică, foarte puțini lideri sunt imaculați. Tocmai de aceea diferența o face acuzarea. Procurorii și agenții FBI – brațul armat al puterii de la Casa Albă, au posibilitatea de a distruge foarte eficient imaginea oricărui politician aflat în vizorul democraților. Bineînțeles, aceeași oameni ar putea, teoretic, să se îndrepte împotriva administrației Biden, dacă Trump revine la Casa Albă. Însă democrații sunt acum prea disperați să se agațe de fotoliile lor și ignoră potențialul risc din viitorul apropiat.

Orice procuror are o multitudine de instrumente pentru a scoate ”dovezi” din piatră seacă sau dimpotrivă, pentru a mușamaliza dosare în care realitatea se vede cu ochiul liber. Un dosar prost instrumentat în mod intenționat devine, astfel, temelie trainică în decizia de achitare a penalilor.

Dubla măsură a Justiției poate fi ușor remarcată în cazul inculpaților bogați, în comparație cu cei fără posibilități materiale. (Compania Pfizer,)

În cazul politicienilor, se observă în ”lumea civilizată” cum Justiția pare să fie acaparată în mod special de partidele de stânga. Democrații în SUA ori social-democrații în România (liberalii au fost o excepție, grație parteneriatului cu Ambasada SUA). Vorbim despre puterea aflată în relații intime cu aparatul bugetar, deci inclusiv cu magistrații. Condamnările unor lideri de drepta ca Sarkozy (Franța), Berlusconi (Italia) sau Trump (SUA) arată destul de limpede tendința Justiției de a se subordona stângii progresiste.

Dubla măsură este de necontestat

Justiția s-a străduit la fel de tare să-l înfunde pe Trump, pe cât se chinuie acum să-l scoată basma curată pe Hunter Biden. Spre deosebire de așa-zisele aventuri amoroase ale lui Trump cu starlete porno, în cazul familiei Biden vorbim despre acuzații extrem de grave, cu milioane de dolari primite drept șpagă din afaceri cu magnați.

Europa a preluat cu entuziasm modelul american de ”justiție”. Stânga progresistă (aka globaliștii) beneficiază de protecția absolută a magistraților. Cel mai celebru dosar este Pfizer-Ursula, mușamalizat de eroina anti-corupție Laura Codruța Kovesi. În eventualitatea, puțin probabilă, în care UE ar fi condusă de un politician de dreapta ca Viktor Orban, cu siguranță doamna Kovesi i-ar acorda o atenție deosebită. Iar dosarul lui Orban ar ajunge cu celeritate pe masa judecătorilor. Nu degeaba Ungaria a refuzat să recunoască legitimitatea Parchetului European.  De ce ne ducem la ,,fund’? Unde și cine a greșit?

Dacă vrem să căutăm un motiv pentru care ne ducem la fund uitați-vă spre inflația de intelectuali. Ce este intelectual? Este, în general, un individ neterminat. Îl vei găsi teribil de abil, îți va prezenta diplome peste diplome, recunoașteri, articole și cărți de care este mândru. Îți va prezenta, cel mai probabil, și-o gașcă de neica nimeni, care-l adulează. Doar că, în ciuda așa-ziselor dovezi, intelectualul este un neterminat din toate punctele de vedere. Studiile sale sunt superficiale, școlile le-a trecut fentând, cunoștințele sale sunt așezate unele peste altele, haotic, fără o fundație, rezultând astfel o construcție fără nicio logică. De aceea intelectualul  este „flexibil”. El se alungește în direcția în care bate vântul ideologic.

În fapt, unica menire a intelectualului este aceea de a răspândi ciuma ideologică. Devii cu atât mai cunoscut și mai respectat cu cât reușești să-ți însușești și să repeți mai bine, convingându-i pe ceilalți că direcția ideologică oficială este cea mai bună. Dacă, spre exemplu, ideologia decide că de mâine trebuie să nu iluminăm casele doar cu lămpi, intelectualul va fi primul care-și va desființa lustrele, instalând opaițe peste tot și chemând fotografii să-l „surprindă” în noua ipostază. Dacă va fi întrebat de ce a decis o asemenea schimbare radicală, vă va explica doct că, puteți face mișcarea asta „nu se simțea în largul său, dar că acum se simte împlinit”. Nu va lăsa treburile așa, vă spuneți și că există o explicație solidă, că „numărul mare de cabluri electrice în pereți formează anumite câmpuri electromagnetice nefaste, că lumina lămpii este mult mai apropiată de lumina soarelui, creând-ne un confort psihologic și că acest confort este explicația pentru care «anticii puneau în valoare focul sacru»”. În mod cât se poate de evident, dacă ideologia merge în sens opus, intelectualul nu are nici cea mai mică problemă să facă drumul invers. El este precum o plastilină, modelată absolut în orice formă de către ideologie.

E simplu să ajungi intelectual: orice ratat alunecă în această groapă urat mirositoare. Problema societăților contemporane este că valorizează tocmai tipologia ratatului, proiectând-o ca model. În acest fel sunt dărmate adevărate valori, în locul lor fiind preferate nulități. Stăteam de vorbă la un moment dat cu un cadru universitar care la trei cuvinte făcea două dezacorduri. . Oricum era inutil: ce-ar fi putut avea de spus un asemenea individ? Ei bine, individul despre care vă vorbesc este considerat un intelectual. Știu că unii mă vor înjura, dar, în realitate, individul se află pe aceeași treaptă cu farurile călăuzitoare ale națiunii. (fragmente, Dan Deaconu).

Intelectualul este imaginea absolută a societății dărâmate, intrate definitiv în descompunere. Este cel care lichidează adevăratele valori pentru că în societatea ideologică nu trebuie să existe. Dacă printr-o minune apare valoarea e executată în piața publică, acolo unde gâdele – și el tot intelectual – expune prostimii ticăloșia celui care-a sfidat normele sociale: cum să-ți permiți să fii profund într-o societate superficială, cum să ai pretenția să cunoști lucrurile în esență acolo unde esența este nimicul?

Dacă vreți să înțelegeți dezastrul

Uitați-vă bine către șleahta asta de coate-goale, care-a ajuns să ne sufoce. Nu avem nevoie de imbecili care au impresia că gândesc, scoțând pe gură monstruozități stupide, ci de oameni care-și fac treaba bine. Între un măturător de stradă sau un săpător de șanțuri și-un intelectual, aleg măturătorul și săpătorul de șanțuri. Ăștia-și fac treaba și indiferent ce-ar face, nu ajung să distorsioneze societatea. Pe când intelectualul, acest prost fandosit, nu doar că poluează îngrozitor lumea ideilor, dar îi mai face și pe măturători sau pe săpătorii de șanțuri să creadă că pot avea idei, că pot fi și ei intelectuali atâta timp cât repetă sloganele papagalicește ideologiei. Și uite-așa, întreaga societate este bulversată, permanent întoarsă cu fundu-n sus: măturătorul cochetează cu filosofia în timp ce pseudo-filosoful cu agricultura. Ce altceva poate ieși dintr-o asemenea „nemaipomenită harababură”? Doar ceva hilar, cu condiția să te situezi în afara sistemului care, pentru cei cuprinși acolo, este deosebit Fiecare intelectual are limbajul lui în funcție de profesie.

Vă spun toate acestea pentru a înțelege cam ce ar însemna restructurarea mocirlei pe care noi, în ziua de azi, o numim societate. Imaginați-vă că peste noapte ar dispărea 80-90% dintre universități și vreo 60-70% dintre licee, că învățământul obligatoriu s-ar limita la 6 clase, după care copiii ar trebui să aleagă dacă-și continuă studiile într-o școală generalistă sau într-o meserie. Imaginați-vă că nu am mai avea surse de știri decât dintre cele care-și pot susține activitatea transparent, că ar dispărea toate ONG-urile, învățământul politic samd. Ceea ce numim acum intelectual, ar avea o pondere de sub 1% și s-ar limita la indivizi care într-adevăr gândesc în termen de idei, de sistem samd. O modificare a acestui tip ar conduce la o societate mult mai pragmatică, în care fiecare își vede de treabă.

Ori cu brațele, ori cu creierul, dar să facă ceva, nu doar să răspândească rahat propagandistic. Frica și groaza ne blochează mintea. Duminică mergem la vot. Sunt aceleași fețe care n-au făcut nimic. Azi cerșesc și ne salută…mâine ne vând, ne fură, și 4 ani nu ne mai cunosc. Caragiale și Petre Țutea se învârt în mormânt.

,,Băsescu a format ,,Statul Paralel’ (mafiot) iar Iohannis ,,Statul Eșuat”.Cine plătește? NIMENI ! Îmi doresc să ,,vorbească”Coldea.

Al dumneavoastră, același,

Prof. Ioan Romeo Mânzală

  1. Tot ce scriu este opinie personală. Opinii bazate pe o documentare, corectă, riguroasă și din surse publice. Sau, pe experiențe personale. Cum am mai zis, nu caut să conving pe nimeni de nimic, ci doar să le ofer celor care mă urmăresc și citesc un punct de vedere la care eventual, să mediteze. Ca să n-am vorbe!

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate