.

Stagiu de pregătire intensivă, pentru noii polițiști

Proaspeții absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj Napoca, repartizați la recent în cadrul structurilor operative ale I.P.J. Hunedoara, au participat la un stagiu de pregătire intensivă, organizat de către instructorii Serviciului de Pregătire Profesională Hunedoara.

Stagiul de pregătire practică-aplicativă a durat două săptămâni și a vizat dezvoltarea abilitaților necesare îndeplinirii cu succes a atribuțiilor de serviciu. Concret, noii noștri colegi au participat, alături de instructorii Serviciului Pregătire Profesională, la ședințe de educație fizică și autoapărare, tactică polițienească, tragere cu armamentul din dotare și de conducere a autovehiculelor din dotare.

Cei 16 tineri agenți de poliție, absolvenți ai promoției aprilie 2024 (15 polițiști de Ordine Publică și Poliție Rutieră și un  polițist al Serviciului Transporturi Hunedoara),  au fost instruiți de către ofițeri și agenți de poliție cu experiență, din cadrul structurilor operative ale I.P.J. Hunedoara, care s-au asigurat că aceștia au  asimilat informațiile și aplicațiile practice ale tacticilor polițienești pe care le vor exercita în teren, cu ocazia intervențiilor operative.

Pregătirea polițiștilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituției, pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate, pentru cetățeni.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate